Оферти в България

Каяци и фото лов-язовир Студен Кладенец 2020
3 дни / 2 нощувки

Дати на отпътуване:
24.07.2020 г.
Цена от: 200 лв.
Програма
Цена: 200 лв. на участник.
Дати: 24- 26.07.20.
Минимална група: 10 участника.

Настаняване:

На палатки в живописна местност с чешма в близост и полеви условия за душ.

Местоположение:

Пътуването е със собствени автомобили или споделен транспорт.
На около 310 км от София;

Информация за мероприятието:

Лагерът и плаването в този водоем дават възможност да се насладим на уникални гледки и природа. Районът е много богат на диви бозайници и птици. Срещите с елени, кошути, сърни и сръндаци са чести и вълнуващи, през поляните притичват зайци, таралежи шумят в тревата, а над главите ни се реят богато разнообразие от птици, включително и лешояди. Освен плаването, този път ще се заемем и с фото-лов, а най-умелият ловец ще получи награда ваучер за наше приключение около лагерния огън запален от нашите инструктори.

Първи ден, петък (24.07.20):

Хубаво е да си осигурим храна за сухи пакети и вечеря още от точката на тръгване. След пристигането в лагера, ще направим инструктаж. Започваме с Фото лова още от първият ден. С каяците, можем да изследваме скалистия каньон на река Перперешка и да зърнем високите гнезда на лешоядите. Тук, най-умелите ще имат възможност да заснемат тези странни птици. А вечерта, ще се опитаме да снимаме и други животни които слизат да пият вода около лагера ни.

Втори ден, събота (25.07.20):

Гребането ще изисква повече усилия и може да продължи целия ден. Бихме могли да достигнем с каяците до Коньовския водопад , студения вир под него и красивия залив, в който са скрити. По пътя, можем да посетим и местна кръчма, в която да се подкрепим с хладни напитки и топла храна.

Трети ден, неделя (21.06.20):

Рано сутринта, можем да направим прощално плаване преди да тръгнем обратно към домовете. Можем, също така, да се отдадем на почивка и да хванем слънчев загар.

Цената включва:


Цената не включва:


Резервации:


Анулации и неустойки:


Това приключение е част от Проекта ГодЗИЛа- 131 повече може да научите тук: www.balex.bg/project_GodZILlaЦени

Дата Възрастен
24.07.2020 г. 200 лв.


Изпрати запитване