Оферти в България

Каяци и бране на билки- язовир Кърджали 2020
3 дни / 2 нощувки

Дати на отпътуване:
19.06.2020 г.
Цена от: 290 лв.
Програма
Цена: 290 лв. на участник.
Дати: 19- 21.06.20.
Минимална група: 10 участника.

Настаняване:

Хотел „Боровица“, в близост до с. Пъдарци, обл. Кърджали. Хотелът е разположен на чудесно място за гребане: имаме възможност да се отправим с каяците в различни посоки, както и да разгледаме различни забележителности.

Местоположение:

Пътуването е със собствени автомобили или споделен транспорт.
На около 300 км от София;

Информация за мероприятието:

Ще се озовем в сърцето на някогашната тракийска цивилизация. Много останки и светини са на достъпно разстояние. Ще направим спокойно гребане по язовирът който е много красив, с виещи се хълмисти ръкави и незабравими гледки. Ще посетим и пещерата „Вулвата“ или още известна като „Утробата“, която е била важно светилище в древността. По пътя до нея ще се запознаем с определени билки и ще си наберем необходимото под ръководството на професионален местен билкар.

Програма:

Първи ден, Петък (19.06.20):

Пътуването е със собствени автомобили или споделен транспорт и е хубаво да сме се събрали до 14:00 в Хотел „Боровица“. След като се настаним в хотела и направим инструктаж за каяците ще гребем в посока притока на река Боровица и можем да се изкачим до останките от средновековната крепост Патмос, която е достъпна само по вода. Вечерта може да си направим барбекю като всеки сам трябва да осигури продукти.

Втори ден Събота (20.06.20):

След закуска, ще се отправим на поход към пещерата "Утробата". ЩЕ ни придружава професионален билкар, който ще ни разкаже за местността и видовете билки. В специално брандирана еко чанта за билки, осигурена от нас, ще можете да си наберете колкото ви е необходимо от тях. След обяд ще направим плаване с каяците в посока основния приток на язовира – река Арда.

Трети ден Неделя (21.06.20):

Сутринта можем да направим прощално плаване към язовирната стена, преди
освобождаването на хотела в 12:00 ч. След това - обратно към домовете.

Цената включва:


Цената не включва:


Резервации:


Анулации и неустойки:
Това приключениег е част от Проекта ГодЗИЛа - 131. Повече може да научите тук: www.balex.bg/project_GodZILla

 

Цени

Дата Възрастен
19.06.2020 г. 290 лв.


Изпрати запитване