Оферти в България

Каяци и театрална вечер- река Янтра 2020
3 дни / 2 нощувки

Маршрут:
с. Долна Студена - с. Беляново; с. Беляново - Дунав, с. Кривина

Дати на отпътуване:
17.07.2020 г.
Цена от: 250 лв.
Програма
Цена: 250 лв. на участник.
Дати: 17- 19.07.20.
Минимална група: 14 участника.

Настаняване:

В къмпинг близо до реката.

Местоположение:

Пътуването е със собствени автомобили или споделен транспорт.
Около 270 км от София.

Информация за мероприятието:

Плаването е в спокойни води, подходящи за начинаещи, има релаксиращ характер, няма сериозни препятствия и бурни участъци. Въпреки това, винаги съществува опасност от преобръщане, затова се осигуряват спасителни жилетки. Участниците могат да спират за почивка, да събират лодките като сал, и да се наслаждават на красивите гледки и да се къпят. Преди плаването се провежда инструктаж за техника на гребането, безопасност и основна необходима информация. Продължителност на плаването: 2-5 часа на ден, в зависимост от вашето желание. Това се договаря предварително и инструкторите следят за изпълнението на програмата.
По време на плаването, можете да видите красиви гледки в каньона на река Янтра, скали, пещери, гори. Там са обиталищата на много птици: чапли, корморани, щъркели, пчелояди, авлига и др. Вечерта ще имате възможност да тренирате презентиране пред аудитория, като ние сме подготвили за Вас театрална вечер с осигурени костюми и ментор от нас.

Ден 1 Петък (17.07.20):

Събиране. Инструктаж за безопасност и обучение за гребане и управление. Плаване от моста на Колю Фичето в Бяла до моста до с. Долна Студена. Преодоляване на около 13.5 км по реката. Предвидено време за плаване около 3 часа. Вечерта - подготовка за театралната премиера.

Ден 2 Събота (18.07.20):

Плаването започва до бента, близо до село Долна Студена и продължава до въжения мост при село Беляново. Маршрут: 17,5 км. Влизаме в каньона на реката с уникални скали, където живеят множество птици. Ориентировъчно време за плаване: 5 часа. След вечеря започва нашето театрално представление.

Ден 3 Неделя (19.07.20):

Рано сутринта правим прощално плаване преди освобождаването на къщите: от село Беляново до мястото където река Янтра се влива в Дунава. Кратко плаване по р. Дунав до село Кривина, където има изход на асфалтов път. Маршрут: 9,5 км. Ориентировъчно време за плаване: 2-3 часа. След това обратно към домовете.

В цената включва:


В цената не се включва:


Резервации:


Анулации и неустойки:
Това приключение е част от Проекта ГодЗИЛа -131. Повече може да научите:www.balex.bg/project_GodZILla

Цени

Дата Възрастен
17.07.2020 г. 250 лв.


Изпрати запитване