Оферти в Чужбина

Каяци и моторни лодки в Гърция 2020
4 дни / 3 нощувки

Дати на отпътуване:
22.05.2020 г.,  01.10.2020 г.
Цена от: 175 €
Програма
Проекта ГодЗИЛа- 131 се завръща с формата "Пирати без граници" за да Ви поканим и тази година на едно плаване с каяци и моторни лодки в района на Вурвуру, Ситония и остров Диапорос

Програма:

1 ден Четвъртак:
Пътуване София, България – Вурвуру, Гърция 411 км. и настаняване в хотел Haus Platanos след 15:00 ч. местно време. При желание пробно вечерно плаване за най- нетърпеливите.
2 ден Петък:
Закуска. По желание посещение на местен гръцки пазар където може да вземем хапване за каяците и за вечеря. Инструктаж и плаване с каяци в района на Вурвуру, Ситония и остров Диапорос. По късно почивка или спорт с възможност да си направим барбекю за вечеря като всеки сам си приготвя за хапване. Има обособено място и всякакви видове прибори за вечерята като музиката е от нас.
3 ден: Събота
Закуска. След това инструктаж за пиратска игра с моторни лодки, карта на съкровище, компаси и лопати. Обедна почивка и релакс. След това каяци или продължаваме с лодките по желание те са резервирани за цял ден. За вечеря може да отидем в ресторант до Ормос Пангияс селище на 10 км. от Вурвуру.
4 ден Неделя:
Закуска. Финално плаване с каяци в района и сбогуване с това прекрасно място и морето. Освобождаване на хотела до 11:00 ч. местно време. Пътуване Вурвуру, Гърция -София, България.

Настаняване в хотел Haus Platanos:

В цената са включени: 3 нощувки в хотел със закуски; каяк, гребло и спасителна жилетка за 3 дни; 1 ден пиратска игра с 5 местни моторни лодки; опитни инструктори, гидове и туристическа застраховка.

В цената не са включени: транспорт, обеди, вечери, гориво за лодките (около 20 евро на лодка) и лични разходи.

Програмата на вода може да се размени в зависимост от метеорологичните условия - вятър и вълнение на морето. При тежки метеорологични обстоятелства, с цел сигурността на групата, може да се взимат решения за изменения на плана от отговорните водачи!

Допълнителна информация:

Каяци- оборудване, облекло и безопасност:
Програма на плаването, се съобразява с метеорологичните условия, както и с настроението и възможностите на групата и може да бъде изменена при необходимост.

Лодки- оборудване, облекло и безопасност:
Програма на плаването, се съобразява с метеорологичните условия, както и с настроението и възможностите на групата и може да бъде изменена при необходимост.
Цени

Дата Двойна стая Четворна стая
22.05.2020 г. 200 € 175 €
01.10.2020 г. 200 € 175 €


Изпрати запитване